Vaste tandarts

Bij Royal Dental Tandheelkunde in Capelle aan den IJssel begrijpen we dat het fijn is om een vaste tandarts te hebben. Daarom krijgt iedere patiënt een vaste tandarts toegewezen. We doen er alles aan om uw afspraken zoveel mogelijk in te plannen bij uw eigen specialist.

Bent u op zoek naar een vaste tandarts in of nabij Capelle aan den IJssel? Bel dan voor meer informatie met onze collega’s of plan een afspraak in.

  • Doorlopend uw eigen vaste tandarts
  • Een team van specialisten staat voor u klaar
  • Voor periodieke controle en alle andere mondzorg

Onze behandelingen

Bij Royal Dental bent u van harte welkom voor de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen. Zie onderstaand overzicht voor meer informatie hierover:

Voor de meeste behandelingen kunt u terecht bij uw eigen, vaste tandarts. Dat is wel zo prettig, want zo weet u precies wie u gaat helpen.

Onze praktijk

Onze moderne praktijk is van alle gemakken voorzien en onze specialisten maken gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken. Dit, in combinatie met dat we zoveel mogelijk werken met een vaste tandarts, resulteert in de beste tandheelkundige zorg.

Maak een afspraak of schrijf u in

Wilt u een afspraak maken bij onze praktijk of zoekt u juist een vaste tandarts in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op via een van de onderstaande buttons.