Behandelingen

Implantaten

Lachen, eten en praten zoals u dat vroeger deed. Royal Dental maakt het mogelijk met implantaten. Geschikt voor tanden, kiezen of als heel klikgebit.

Esthetisch tandheelkunde

Als u uw gebit mooier wilt maken, dan komt u uit bij behandelingen die onder esthetische tandheelkunde vallen. Royal Dental herstelt verkleurde of afgebroken tanden en zorgt voor een stralende lach.

Kroon plaatsen

Onze tandartsen plaatsen een kroon al binnen 1 dag. Dankzij onze efficiënte manier zijn vervolgafspraken voor een kroon onnodig en bespaart u op extra kosten.

Onzichtbare beugel

Rechte tanden zonder dat er een beugel te zien is? Royal Dental biedt patiënten een onzichtbare beugel met clear aligners. Dit zijn dunne, onzichtbare mallen die nauwelijks te zien zijn.

Kindertandarts

Op zoek naar de beste mondzorg voor uw kinderen? Royal Dental biedt jongere patiënten speciale begeleiding en mondzorg. Voor een stressvrije behandeling bij kinderen.

Wortelkanaalbehandeling

Last kan kiespijn, ontstoken tandweefsel of overgevoeligheid? Wellicht heeft u een wortelkanaalbehandeling nodig. De endodontoloog van Royal Dental staat voor u klaar.

Gebitsslijtage

Als u last heeft van gebitsslijtage, dan heeft dat zijn weerslag op zowel het uiterlijk als de functionaliteit van uw gebit. Maak een afspraak om slijtage aan uw gebit te verminderen en tegen te gaan.

Kunstgebit

Met een kunstgebit herstellen we niet alleen het uiterlijk van uw gebit, u praat, eet en lacht ook weer als vanouds. Royal Dental biedt u het perfecte kunstgebit aan.

Vaste tandarts

Een vaste tandarts voor uw periodieke controles en andere behandelingen is wel zo fijn. Bij Royal Dental doen we er alles aan om u zoveel mogelijk bij uw eigen tandarts in te plannen.

Tandarts controle

Met een vaste, halfjaarlijkse controle van uw gebit voorkomt u verergering van de meeste gebitsproblemen. Onze tandartsen zijn er dan tijdig bij. Plan nu uw gebitscontrole in bij Royal Dental.

Mondhygiënist

Voor een optimale gezondheid van zowel het gebit als het tandvlees, is een regelmatig bezoek aan de mondhygiënist zeer belangrijk. Maak nu een afspraak bij Royal Dental.

Bij Royal Dental vindt u een uitgebreid pakket van tandheelkundige behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van de meest gangbare procedures die onze ervaren tandartsen uitvoeren. Wilt u liever direct een afspraak met ons inplannen? Bel ons via onderstaand telefoonnummer of schrijf u online in bij onze praktijk in Capelle aan den IJssel.