Royal Dental

Vaste tandarts

Vaste tandarts

Uw eigen specialist.

Bij Royal Dental Tandheelkunde in Capelle aan den IJssel begrijpen we dat het fijn is om een vaste tandarts te hebben. Daarom krijgt iedere patiënt een vaste tandarts toegewezen. We doen er alles aan om uw afspraken zoveel mogelijk in te plannen bij uw eigen specialist.

Bent u op zoek naar een vaste tandarts in of nabij Capelle aan den IJssel? Bel dan voor meer informatie met onze collega’s of plan een afspraak in.

Vaste tandarts bij Royal Dental

  • Doorlopend uw eigen vaste tandarts
  • Een team van specialisten staat voor u klaar
  • Voor periodieke controle en alle andere mondzorg

Onze behandelingen

Bij Royal Dental bent u van harte welkom voor de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen. Zie onderstaand overzicht voor meer informatie hierover:

Tandarts controle
Mondhygiënist
Kindertandarts
Onzichtbare beugel
Esthetische tandheelkunde
Implantaten
Kroon plaatsen
Kunstgebit
Gebitsslijtage
Wortelkanaalbehandeling

Voor de meeste behandelingen kunt u terecht bij uw eigen, vaste tandarts. Dat is wel zo prettig, want zo weet u precies wie u gaat helpen.

Onze praktijk

Onze moderne praktijk is van alle gemakken voorzien en onze specialisten maken gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken. Dit, in combinatie met dat we zoveel mogelijk werken met een vaste tandarts, resulteert in de beste tandheelkundige zorg.

Tandarts Capelle aan den IJssel

Tandartspraktijk Royal Dental is uw tandarts in Capelle aan den IJssel. Dankzij de centrale ligging in Capelle aan den IJssel en de ruime openingstijden, zijn we zeer goed bereikbaar voor jong en oud. Naast de gebruikelijke tandarts controle voeren wij ook complete tandheelkundige behandelingen uit. Omdat uw eigen, vaste tandarts de meeste van de behandelingen aan uw gebit uitvoert, bent u in goede, vertrouwde handen.

Plan nu uw afspraak in bij de mondhygiënist van Royal Dental

Is het tijd dat u een afspraak maakt bij de mondhygiënist of heeft u klachten? Plan dan nu een afspraak in bij onze assistentes. Bel 010 450 59 83 of vul ons contactformulier in. Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom en kunnen zich direct online inschrijven.