Royal Dental

Tarieven

Tarieven

Van onze mondzorg behandelingen.

Voor de behandelingen die we onze patiënten bieden, hanteren we verschillende tarieven. Lees hieronder meer over de handelswijzen op het gebied van vergoedingen, betalen, declareren en kosten van onze mondzorg behandelingen.

Vergoedingen

Voor een overzicht van vergoedingen en informatie over premies voor mondzorg in 2022, verwijzen we u naar de website van Poliswijzer. Hier vergelijkt u de verschillende polissen en vindt u informatie over alle zorgverzekeraars.

Betalen

Infomedics, de organisatie die de facturering van zorgaanbieders regelt, handelt uw nota direct af bij uw zorgverzekeraar. Dit neemt de vele administratieve werkzaamheden weg. Infomedics declareert het bedrag waarvoor u bent verzekerd direct bij uw zorgverzekeraar.

Vraag om een begroting

Hoeveel Infomedics declareert bij uw verzekering, hangt af van uw pakket. Daarom doet u er verstandig aan om voorafgaand aan de behandeling een begroting te vragen en de kosten vervolgens te overleggen met uw verzekeraar. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Van alle kosten die uw zorgverzekering niet vergoedt, ontvangt u van Infomedics een rekening. Het bedrag maakt u vervolgens aan hen over.

Facturing door Infomedics

De volledige nota van uw behandeling versturen we naar Infomedics, die vervolgens de facturering op zich neemt. Infomedics doet de declaratie bij uw verzekeraar en het eventueel resterende bedrag factureert Infomedics vervolgens aan u.

Het kan zijn dat deze werkwijze bij u afwijkt, omdat:

  • U heeft aangegeven de nota eerst zelf thuis te willen ontvangen
  • Uw zorgverzekeraar de nota van Infomedics niet accepteert
  • U uw gegevens niet juist heeft doorgegeven aan Royal Dental

In deze gevallen krijgt u de rekening thuisgestuurd van Infomedics en moet u deze betalen binnen de betalingstermijn.

Tarieven tandarts 2022

Royal Dental streeft naar de best mogelijke gebits- en mondzorg. Daarom geven we garantie op door ons geplaatste tandtechniek. De rekening die u ontvangt, bestaat uit de verschillende handelingen die we hebben uitgevoerd tijdens de behandeling. Iedere verrichting staat omschreven met een code en datum. Hieronder vindt u uitleg over deze codes en de bijbehorende kosten. Als de behandeling duurder uitvalt dan € 150,-, kunt u van tevoren om een begroting vragen.

Tandartstarieven
Prothese tarieven

Plan nu uw afspraak in bij Royal Dental

Is het tijd dat u op controle komt bij de tandarts of heeft u klachten? Plan dan nu een afspraak in bij onze assistentes. Bel 010 450 59 83 of vul ons contactformulier in. Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom en kunnen zich direct online inschrijven.