Royal Dental

Implantaten

Implantaten

Een complet gebit.

Als u weer wilt kunnen eten, lachen en praten als vanouds, zijn implantaten een zeer geschikte optie. Het kan wat doen met uw zelfvertrouwen wanneer u bepaalde kiezen, tanden of hele delen van uw gebit kwijt bent. Eten en praten gaat moeizamer en voor velen zit een brede glimlach er al helemaal niet in.

Bij Royal Dental Tandheelkunde in Capelle aan den IJssel plaatsen we implantaten in de kaak die we vervolgens opvullen met een brug, kroon of klikgebit. De resultaten zijn prachtig en ogen natuurlijk. Met implantaten pakt u een stukje zelfvertrouwen weer terug: er staat u niets in de weg om weer te glimlachen.

  • Uw gebit is weer compleet
  • Lachen, eten en praten zonder schaamte
  • Prachtig resultaat
  • Een ervaren tandarts voert deze behandeling uit

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die implantaten bieden? Onze specialisten vertellen er u graag meer over. Neem telefonisch contact met ons op of maak direct een afspraak.

Plaatsen van implantaten

We boren het implantaat in uw kaak, waarna deze vastgroeit in het kaakbot. Vervolgens plaatsen we de gewenste vervanging op het implantaat. Een implantaat maakt zodoende deel uit van uw natuurlijke gebit.

Ontbrekende tand

Mist u om wat voor reden dan ook een tand? Het is niet nodig om met een gat in uw gebit rond te lopen. Door het plaatsen van bijvoorbeeld een brug en een implantaat is uw gebit weer compleet. Bekijk hier het informatiefilmpje over de behandeling van het plaatsen van een implantaat in combinatie met een brug. 

Uitneembare gebitsprothese, oftewel een kunstgebit

Mist u meerdere tanden? Of is de conditie van uw gebit dusdanig slecht dat er meerdere tanden en kiezen getrokken moeten worden? Dan is een kunstgebit (uitneembare gebitsprothese) een goede oplossing voor een mooi gebit. Door middel van een kliksysteem wordt het gebit goed op zijn plaats gehouden. Onze tandartsen zorgen dat het gebit natuurlijk oogt. Bekijk hier het informatiefilmpje over de behandeling van het plaatsen van een uitneembare gebitsprothese.

Hoelang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling hangt sterk af van uw wensen en de mogelijke implantaten. Omdat de tandartsen van Royal Dental met de nieuwste apparatuur en technieken werken, verloopt het proces over het algemeen voorspoedig, en kunt u al snel uw complete gebit met implantaten in de spiegel bewonderen. 

Plan nu uw afspraak in voor advies over implantaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die implantaten bieden? Onze specialisten vertellen er u graag meer over. Neem telefonisch contact met ons op of maak direct een afspraak. Bel 010 450 59 83 of vul ons contactformulier in. Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom en kunnen zich direct online inschrijven.