Royal Dental

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Een mooi gebit.

Als u het uiterlijk van uw gebit wilt verbeteren, komt u uit bij esthetische tandheelkunde. De specialisten van Royal Dental Tandheelkunde realiseren prachtige restauraties van scheve of deels afgebroken tanden en helpen u ook als u last heeft van verkleurde tanden. Voor een stralend wit gebit met mooie rechtstaande tanden bieden we verschillende behandelingen:

  • Facings
  • Tanden bleken
  • Beugel

Wilt u weten welke behandeling het beste past bij uw wensen? Onze collega’s bespreken graag de opties met u.

Wat is esthetische tandheelkunde?

Bij esthetische tandheelkunde ligt de nadruk op een mooi. Esthetische tandheelkunde wordt ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd. De behandelingen zijn gericht op het mooier maken van uw gebit. De tandartsen van Royal Dental zetten hun kennis en kunde in om u weer een mooi gebit te geven.

Zorgeloos lachen en praten

Is uw gebit om wat voor reden dan ook aangetast? Kunt u niet vrijuit lachen en praten? Probeert u steeds uw gebit te verbergen, bijvoorbeeld door met uw hand voor uw mond lachen of te praten? Dit is niet nodig. Esthetische tandheelkunde is er op gericht uw gebit mooier maken. De ervaren tandartsen van Royal Dental gebruiken de nieuwste technieken bij diverse behandelingen om uw gebit mooi te maken. Vrijuit lachen en praten is weer mogelijk.

Mogelijkheden esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde kan een uitkomst bieden als uw tanden sterk vergeeld zijn, als u tanden mist, of als er iets is afgebroken van uw gebit. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor een mooier gebit?

Het aantal behandelingen om tot een mooier gebit te komen hangt sterk af van uw wensen voor het gewenste eindresultaat en de staat van uw gebit. Omdat de tandartsen van Royal Dental met de nieuwste apparatuur en technieken werken, is er vaak al snel resultaat zichtbaar.

Resultaat van de behandeling

Heeft u belangstelling voor esthetische tandheelkunde? Onze tandartsen gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Wij zullen de mogelijkheden in kaart brengen en u een realistische voorspieging van het resultaat bieden. Hierbij streven we naar een mooi, natuurlijk resultaat, dat past bij u.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie over esthetische tandheelkunde of onze service kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunt u direct een afspraak inplannen. Onze tandartsen adviseren u graag over een behandeling die het beste aansluit op uw wensen. Neem contact met ons op. Bel 010 450 59 83 of vul ons contactformulier in. Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom en kunnen zich direct online inschrijven.