Royal Dental

De praktijk

De praktijk

Welkom bij Royal Dental Tandheelkunde

Uw praktijk voor algemene tandheelkunde, esthetische en cosmetische tandheelkunde, implantologie en mondhygiëne. Royal-Dental bestaat uit een deskundig team dat gespecialiseerd is in gevarieerde deelgebieden. Bekijk ons introductie filmpje voor meer info.

Onze missie

Het aanbieden van hoogwaardige kwaliteit aan onze patiënten staat bij ons centraal. Naast kwaliteit ervaart u bij ons zorgvuldigheid, efficiency en rust, net als persoonlijke aandacht, zorg op maat en kindvriendelijkheid. Onze praktijk is  rolstoel toegankelijk en de wachtruimte beschikt over Free WiFi.

Royal Dental beschikt over het kwaliteit keurmerk van Dekra.

Het nieuwe Allround röntgenapparaat de ORTHOPHOS XG 3D

Royal Dental heeft het nieuwe apparaat onlangs in gebruik genomen. Met de Orthophos kunnen we nu nog beter de status van uw gebit analyseren. Het is een veelgebruikt apparaat door tandartsen. In het filmpje hieronder kunt u de ontwikkelingen zien van de röntgentechniek die zich heeft geëvalueerd naar 3D. De voordelen van 2D waren al aanzienlijk. Nu zijn de voordelen van 2D en 3D samen gekomen.

Royal Dental blijft zich ontwikkelen om altijd de beste diagnose en behandeling te kunnen garanderen. Het apparaat heeft daarnaast een veel mindere straling dan eerdere instrumenten.

Bekijk hier een filmpje over deze methode.

Plan nu uw afspraak in bij Royal Dental

Is het tijd dat u op controle komt bij de tandarts of heeft u klachten? Plan dan nu een afspraak in bij onze assistentes. Bel 010 450 59 83 of vul ons contactformulier in. Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom en kunnen zich direct online inschrijven.