Royal Dental

Onze behandelingen

Royal Dental

Onze behandelingen

Bij Royal Dental vindt u een uitgebreid pakket van tandheelkundige behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van de meest gangbare procedures die onze ervaren tandartsen uitvoeren.

Wilt u liever direct een afspraak met ons inplannen? Bel ons via onderstaand telefoonnummer of schrijf u online in bij onze praktijk in Capelle aan den IJssel.

Röntgenonderzoek

Met Röntgenonderzoek krijgen we veel inzichten wat betreft de staat van uw gebit. Gaatjes en andere afwijkingen detecteren we al in een vroeg stadium.

3D(CBCT)/OPG

Met een 3D(CBCT)/OPG, oftewel een grote overzichtsröntgenfoto, kunnen we toekomstige problemen voorkomen. Hiermee vinden we onder andere wortelpuntontstekingen, de stand van de verstandskiezen en de ligging van het complete wisselgebit van kinderen.

Implantaten

Als u een tand, kies of geheel gebit mist, zijn implantaten een uitkomst. We plaatsen een kunstwortel in de kaak, waarop we vervolgens een brug, kroon of klikgebit op plaatsen.

CEREC

CEREC is een restauratiemethode waar met behulp van een camera, scanner, 3D software en een computergestuurd slijpapparaat kronen, inlays, onlays en facings kunnen repareren. Bij een CEREC behandeling heeft u vaak aan een bezoek genoeg. Bekijk hier een filmpje over deze methode.

Perioscan

Onze unieke behandeling voor parodontitis heeft al velen voor u geholpen. Onze patiënten laten regelmatig weten dat ze al snel na de behandeling klachtenvrij zijn en verder kunnen met hun dagelijkse bezigheden.

SIROLaser Advance

De SROLaser Advance is een hoogwaardige diodelaser die we inzetten voor veel behandelingen, zoals parodontologie, endodontie, chirurgie, aften, gevoelige tandhalzen en pijnbestrijding.